Juustoleipiä täysjyväpatongin päällä tomaattihillokkeella

Vinkki:

Tarjoa juhlapöydän suolaisena!

Grillatut juustoleipäbruschetat

Valmistusaika: 20 /
Vaikeusaste: Helppo

Tarvitset:

200 g Erätuli-juustoleipää
täysjyväpatonkia tai vaaleaa leipää
oliiviöljyä
noin 200 g kirsikkatomaatteja
hieman suolaa
kourallinen tuoretta basilikaa

Valmistus:

Pilko tomaatit pieneksi ja mausta suolalla. Leikkaa juustoleipä sopiviksi paloiksi. Grillaa juustoleipä kuumassa grillissä. Sivele leipäviipaleet oliiviöljyllä ja käytä myös ne grillissä, jotta leivistä tulee pinnaltaan rapeita.

Laita juustoleivän palat leipien päälle ja lusikoi päälle kirsikkatomaattiseosta. Viimeistele tuoreella basilikalla.