
Vinkki:
Mainio kalan kaveriksi.
Parsaa ja paahdettua juustoleipää
Tarvitset:2 hengelle
500 g vihreää parsaa
1 rkl oliiviöljyä
merisuolaa
noin 100 g Haapalan maalaisjuustoleipää tai Erätuli-juustoleipää
hieman sitruunamehua
lisäksi
sitruunamehulla maustettua majoneesia
tuoretta oreganoa
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Poista parsoista puumainen kanta ja kuori ne ohuesti tarvittaessa. Sivele parsat öljyllä ja ripottele päälle hieman suolaa. Raasta tai murustele juustoleipä parsojen päälle. Paahda uunissa noin 8–10 minuuttia. Parsoihin saa jäädä suutuntumaa. Pirskottele parsojen päälle hieman sitruunamehua. Viimeistele tuoreella oreganolla ja tarjoa sitruunamehulla maustetun majoneesin kanssa.
Resepti: Hannele Hyvärinen, Kokit ja Potit -blogista