Juustoleipä-pitaleivät kasviksilla ja jogurttikastikkeella

Helppo iltapalaherkku!

Juustoleipä-pitaleivät

Valmistusaika: 15 min /
Vaikeusaste: Helppo

Tarvitset:

250 g juustoleipää
4 pitaleipää
4 isoa jääsalaatinlehteä
puolikas kurkku
kourallinen kirsikkatomaatteja

kastike
1 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
noin ½ tl suolaa
2 tl hunajaa tai sokeria
¾ dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
(1 hienonnettu valkosipulinkynsi)

Valmistus:

Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset yhteen. Tarkista maku ja säädä tarvittaessa. hapokkuuden, suolaisuuden ja makeuden tasapaino sinulle sopivaksi.

Kuutioi juustoleipä. Halutessasi voit paistaa juustoa kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Lämmitä pitaleivät halutessasi, sivele avatun pitaleivän pohjalle hieman kastiketta. Täytä pitat salaatilla, kuutioidulla kurkulla, puolitetuilla kirsikkatomaateilla sekä juustoleipäkuutioilla. Tarjoa kastikkeen kanssa.