Juustoleipäsalaatti vesimelonilla, mansikoilla ja yrteillä

Vinkki:

Sopii lisukkeeksi tai esimerkiksi lounaaksi sellaisenaan!

Grillattu juustoleipäsalaatti

Valmistusaika: 20 min /
Vaikeusaste: Helppo

Tarvitset:

200 g Erätuli-juustoleipä
80 g pinaattia tai 1 ruukku rapeaa salaattia
noin 250 g vesimelonia
250 g mansikoita

Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
ripaus suolaaripaus sokeria

Valmistus:

Leikkaa vesimelonin hedelmäliha kuutioiksi. Poista mansikoista kannat ja puolita mansikat. Laita pinaatti tarjoilulautaselle ja laita vesimelonikuutiot ja mansikat pinaatin päälle.

Grillaa juustoleipää hetki kuumassa grillissä. Leikkaa juustoleipä suupaloiksi ja laita salaatin päälle.

Ravista kastikeainekset sekaisin kannellisessa rasiassa. Voit huiskia kastikkeen salaatin päälle tai tarjota erikseen. Tarjoa salaatti paholaisen hillon kanssa.