
Vinkki:
Maistuu herkulliselta grillatun lihan tai kalan kanssa.
Juustoleipä-cashew-salaatti
Tarvitset:1/2 pss valmista salaattisekoitusta
100 g cashew-pähkinöitä
50 g kuivattuja karpaloita
1–2 varren parsakaalin nuput
200 g Haapalan maalaisjuustoleipää tai Erätuli-juustoleipää
1 rkl vaaleaa balsamico-kastiketta
Paahda pähkinät kuumalla pannulla, niin että ne saavat kauniin ruskean pinnan.
Pilko parsakaalin nuput salaattiin sopiviksi paloiksi. Kiehauta ne nopeasti vedessä, niin että niihin jää rapea suutuntuma. Valuta vesi ja jäähdytä kaalit.
Asettele salaattisekoitus laakealle vadille ja lisää kerroksittain pähkinät, karpalot, parsakaalin nuput ja lopuksi juustoleipäkuutiot. Pirskottele päälle vaaleaa balsamico-kastiketta.