Vinkki! Tämä resepti maistuu arjessa, mutta hurmaa taatusti myös illallisvieraat.
Gnocchivuoka
Tarvitset:250 g juustoleipää
500 g gnoccheja
800 g tomaattimurskaa tai säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 rkl öljyä
1 ½ tl suolaa
1 rkl punaviinietikkaa tai balsamiviinietikkaa
2 tl sokeria
kourallinen tuoretta basilikaa
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Kuutioi juustoleipä.
Kaada uunivuokaa tomaattimurska, öljy, suola, etikka ja sokeri. Sekoita.
Laita vuokaa myös gnocchit ja juustoleipäkuutiot. Sekoita.
Revi basilikanlehtiä pienemmäksi ja laita vuokaa noin puolet basilikasta. Sekoita.
Paista noin 30 minuuttia.
Ripottele päälle loput basilikanlehdet ja tarjoa heti.